Valis plivacki klub.jpgU organizaciji Plivačkog saveza Srbije u Kikindi je održano prvo jesenje seniorsko takmičenje na kome je učestvovalo 156 plivača iz 21 plivačkog kluba iz Srbije, BiH, Slovenije i Crne Gore.
Za PK “Valis” plivali su juniori Tijana Jakovljević (91.) i Vanja Petronijević (91.) i kadetkinja Anđelka Petrović (92.) koja je i na ovom takmičenju sa tri srebrne medalje u seniorskoj konkurenciji potvrdila da se nalazi u samom vrhu srpskog plivanja.

Kao završnicu već tradicionalnog “Čigota kampa”, u organizaciji PK “Čigota” sa Zlatibora, 08. novembra je održan XII PLIVAČKI MITING “ČIGOTA KUP 2008”, takmičenje namenjeno uglavnom najmlađim kategorijama plivača. Pobednik ovogodišnjeg “Čigota kupa” u ekipnoj konkurenciji je PK “11. april” iz Beograda, a za najuspešnije plivače proglašeni su Mastilović Mina (PK “11. april”) i Stojiljković Milan (PK “Leskovac”).
PK “Valis” je na ovom takmičenju predstavljelo 20 plivača, koji su osvojili ukupno 13 medalja – 7 zlatnih, 2 srebrne i 4 bronzane.

Narednog vikenda na programu je XXIX Međunarodni plivački miting “Novi Sad 2008” čiji je organizator PK “Vojvodina” a namenjen je za pionire, kadete i juniore.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…