infakt__frame.jpgLokacija kod Železničke stanice površine hektar i 91 ar data je u zakup Privrednom društvu za trgovinu „CDE S“ d.o.o. iz Beograda, a ugovor o zakupu na 99 godina potpisan je juče u Valjevu. „CDE S“ je predstavnik francuske firme Intermarše (INTERMARCHE), vlasnika lanca hipermarketa širom sveta. Ugovor su potpisali predstavnici ove firme i Milan Matić, direktor JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“, saopšteno je danas iz press službe gradske uprave.

Po obavljenom postupku javnog poziva za davanje u zakup ove lokacije, izabran je najpovoljniji ponuđač. Ispoštovani su svi zakonski rokovi, nije bilo žalbi na postupak i izbor, a ugovor je potpisan u zakonskom roku. Detalji ugovora će biti objavljeni po uplati u budžet grada Valjeva, u roku od 30 dana od dana potpisivanja ugovora.

Francuski prodajni lanac INTERMARSHE postoji od 1969. godine. U deset evropskih zemalja, INTERMARSHE grupa ostvaruje godišnji promet od oko 40 milijardi evra, što je čini jednom od pet najuspešnijih evropskih kompanija, dok na listi najvećih svetskih trgovaca zauzima četrnaesto mesto. U Srbiji posluje od 2004. godine i ima šest prodajnih objekata. U Valjevo ulaze sa velikim ambicijama i ovde će biti izgrađen njihov najveći objekat u Srbiji.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…