m4.jpgPrema podacima kojima raspolaže OC AMS Srbije, zbog kiše koja je tokom predhodne noći padala, na širem području Srbije vozače očekuju mestimično vlažni odnosno mokri kolovozi. Još ima dosta deonicama na kojima su aktuelni radovi, što zahteva dodatnu pažnju za volanom, uz striktno poštovanje postavljene signalizacije. Zbog izvođenja završnih radova na asfaltiranju magistralnog puta M 4 Lajkovac-Valjevo na deonici od Iverka preko Divaca do Slovca, saobraćaj će, po fazama, biti u potpunom prekidu do 15.10.2008 u periodu od 9,00-17,00 sati svakog dana sem nedeljom.

U 1. fazi, koja će trajati do 20.09.2008. radiće se deonica od Iverka do Divaca, a u 2. fazi, od Divaca do Slovca. Vozila se usmeravaju na alternativne pravce preko Uba i Mionice, a vozače upozoravamo da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Sve do 15. novembra zbog izvođenja radova na rehabilitaciji kolovoza magistralnog puta M-21 Koceljeva-Valjevo saobraćaj će biti u potpunom prekidu od 8,00-18,00 sati svakog dana. Vozila se usmeravaju na alternativni pravac Gola Glava-Ub, Ub-Slovac i Slovac-Valjevo.

Prema podacima iz OC RMUP-a, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 154 saobraćajne nezgode u kojima je 26 lica teže i lakše povređeno.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…