marshlogo.gifOd 1. septembra Radio Marš prestao je da emituje program na 106, 2 MHz. Predajnik našeg radija ugašen je u skladu sa preporukom RRA da emiteri koji nemaju dozvolu za rad do kraja avgusta prestanu sa emitovanjem programa.

Radio Marš počeo je sa radom 1. januara 1993. godine tačno u podne. U početku je emitovano 12 sati programa koji je sadržao informativni deo, emisije zabavnog i kontakt karaktera i sve to uz isključivo domaću i stranu zabavnu muziku koja je podrazumevala sve žanrove sem narodne.U studiju Radio Marša gostovali su brojni privrednici, političari, sportisti, poslanici kulture i sporta. Poslednjih godina delimično zbog neuređenosti radijskog spektra i velikog broja radijskih stanica, Radio Marš je uglavnom emitovao 24-ro časovni muzički program i oglasne poruke. Nakon sprovedenog konkursa, RRA dodelila je dozvole za rad Radio Valjevu, Radiju 014, romskom Radio Točku, Radio Kuli i Radiju valjevske eparhije Istočnik. Nešto ranije regionalnu radijsku frekvenciju dobio je Radio Patak.

Od 1. septembra, nakon 15 godina emitovanja programa na 106,2 MHz “Dobri duh Valjeva”, nastaviće da, koristeći savremene tehnologije u komunikaciji, emituje program, ali samo na Internetu.
Svaki posetilac sajta www.marsh.rs od danas 24 sata dnevno uz izbor opcije “radio”, može nastaviti da sluša prvenstveno muzički program Radio Marša.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…