infakt__frame.jpgU cilju nastavka saradnje sa Francuskom organizacijom ” Putnici velikog srca ” predstavnici Udruženja Andjeli čuvari nedavno su boravili u Francuskoj.

Udruženje ” Anđeli čuvari ” je samostalna, humanitarna organizacija osnovana 2000-te godine u cilju poboljšanja kvaliteta života mladih. U okviru redovnih aktivnosti deluju: kreativna radionica Pinokio, zimski i letnji kampovi, savetovališta za roditelje, studijska putovanja. Udruženje je zabeležilo velike uspehe i realizovalo brojne projekte: distribuiralo je 34 šlepera humanitarne pomoći- oprema za bolnice, škole, domove za decu i stare, invalidne organizacije, 393 korisnika je dobilo pomoć u medicinskim pomagalima, 5436 porodica je dobilo neku vrstu pomoći od udruženja.

Saradnja će se nastaviti i u buduće, već je stigla humanitarna pomoć u vidu kamp opreme, a potpisan je i protokol o saradnji vaspitača, tako da se očekuju 2 vaspitačice iz Francuske koje će volontirati u Pinokiu.

Za 7 godina postojanja kroz program kreativne radionice Pinokio prošlo je oko 800 dece. Udruženje sarađuje sa zdravstvenim ustanovama, dečijim vrtićima, osnovnim i srednjim školama, sportskim klubovima i brojnim javnim institucijama.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…