infakt__frame.jpgKoncertom Kristine Stepanović sinoć je u muzičkoj školi završena ovogodišnja koncertna sezona. Kristina Stepanović je rođena 1995. godine u Valjevu. Muzičku školu „Živorad Grbić” upisala je sa 6 godina i u klasi Desanke Trifković završila I i II razred.

Treći razred pohađa u klasi Bosiljke Stričević, a IV, V i VI u klasi prof. Milanke Mišević.

Nastupala je u reprezentaciji škole u okviru tematskih koncerata „Radionice za klavirsku muziku prof. Milanke Mišević” u Valjevu i Beogradu: Zadužbina Ilije Kolarca, Dom kulture, Umetnički paviljon „Cvijeta Zuzorić”, Studentski grad, Legat Josipa Slavenskog i više puta na Susretima muzičkih škola Srbije u MŠ „Josip Slavenski”.
Na takmičenjima je osvojila mnoštvo prvih nagrada od kojih su najznačajnije: Međunarodno takmičenje „Davorin Jenko” u Beogradu; XII Međunarodno takmičenje mladih pijanista u Šapcu; Republičko takmičenje u Beogradu; II Smotra mladih klavirista u Lazarevcu.
Visoke druge nagrade: X Međunarodno takmičenje mladih pijanista u Nišu; V Međunarodno takmičenje „Davorin Jenko” u Beogradu; X Međunarodni festival mladih pijanista u Šapcu;
Međunarodni festival mladih pijanista u Art studiju u Šapcu; IV Smotra mladih klavirista u Lazarevcu.
Ove školske godine Kristina je završila osnovno muzičko obrazovanje i uspešno polažila prijemni ispit za srednju muzičku školu, klavirski odsek.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…