infakt__frame.jpgZbog radova na drugoj fazi toplifikacije grada i hitnosti donošenja nekoliko važnih odluka, danas je održana sednica Privremenog organa opštine Valjevo. Članovi Privremenog organa dali su saglasnost Elektrodistribuciji za postavljanje plastičnih cevi za prolaz elektro-energetskih kablovskih vodova na svim raskrsnicama ulica kroz koje prolazi toplovodna mreža, sopšteno je danas iz press službe opštinske uprave.

U saopštenju se dodaje i da je na današnjoj sednici imenovan i Savet manifestacije ’’Tešnjarske večeri’’. Za predsednika Saveta imenovan je Aleksandar Ranković (član Privremenog organa ), a za članove Milan Matić, v.d. direktor Direkcije za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva, Vladimir Krivošejev, direktor Narodnog muzeja Valjevo, Angelina Lukić, v.d. direktora Ustanove za kulturu mladih ’’Omladinski centar’’ Valjevo i Petar Nikolić, predstavnik Regionalne privredne komore Valjevo.

Članovi Privremenog organa danas su usvojili izmenu o sastavu školskog odbora Valjevske gimnazije. Umesto Vladana Tanaskovića i Gordane Radojičić, novi predstavnici roditelja u ovoj srednjoškolskoj ustanovi su Aleksandar Mitrović i Borisav Radojčić.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…