infakt__frame.jpgDana 21. aprila ove godine, iz Urgentnog centra valjevske bolnice primljeno je obaveštenje da su se na to odeljenje prijavila lica zbog povreda zadobijenih u tuči- Policijska patrola je u Urgentnom centru zatekla malletnog S.B (1993) iz Valjeva, učenika 8. razreda osnovne škole u pratnji majke Mileve i maloletnog N.R (1994), učenika 7. razreda osnovne škole u pratnji oca Saše, saopšteno je iz Policijske uprave Valjevo.

Proverama je utvrđeno da je pomenutog dana u ranim jutarnjim časovima u školi “Andra Savčić” u Valjevu, koji obojica pohađaju, došlo do međusobne prepirke i dogovora da se posle završenih časova nađu kod Kule Nenadović u Valjevu da bi se fizički obračunali. Pre obračuna, maloletni N.R. je otišao kući kod babe i iz nje uzeo malu bezbol palicu. Oko 13,15 časova pomenutog dana, u prisustvu očevidaca, koji su njihovi školski drugovi, došlo je do međusobne tuče imenovanih u kojoj je N:R. zadao nekoliko udaraca S.B. bezbol palicom, a S. B. zadao N.R.nekoliko u udaraca pesnicom. Dežurna lekarska ekipa se nije mogla izjasniti o prirodi povreda kod maloletnog S.B. dok ne budu gotovi svi rezultati, dok su kod mal. N.R. konstatovane lake telesne povrede.

Protiv oba učesnika u tuči je od strane radnika Policijske ispostave Policijske uprave u Valjevu stavljen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja učestvovanja u tuči, a protiv R. N. i krivična prijava za krivično delo lake telesne povrede nanete opasnim predmetom.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…