infakt__frame.jpgNa zvaničnoj internet prezentaciji grada Valjeva www.valjevo.org.yu, na internet adresi Gradske izborne komisije www.valjevo.org.yu/gik , građani mogu naći sve potrebne informacije o radu Gradske izborne komisije, održanim sednicama i odlukama koje su tom prilikom donete, kontakt telefone i e-mail adrese, saopšteno je danas iz opštinske uprave.

Na ovoj internet adresi svim gradjanima su dostupne i proglašene izborne liste sa spiskom kandidata za odbornike u budućem sazivu Gradske skupštine u Valjevu, izvod iz biračkog spiska, kao i linkovi ka Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu i Republičkoj izbornoj komisiji. Takodje, na adresi www.valjevo.org.yu/gik gradjanima je dostupan i set Zakona i propisa koji se odnose na lokalnu samoupravu i izborni proces na republičkom i lokalnom nivou.

Cilj Gradske izborne komisije je da obezbedi transparentnost u radu kako bi gradjani bili blagovremeno informisani o svim donetim odlukama, kao i o proglašenim izbornim listama.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…