mladi.jpgČlanovi Društva istraživača Vladimir Mandić Manda promovisali su nacrt Nacionalne strategije za mlade organizovanjem javnog događaja na Gradskom trgu, a kroz jednosatnu eksploziju mladalačke energije, na lep način je pokazano šta sve naš grad ima da ponudi svojoj omladini.

U okviru projekta “Dodaj gas, volan je u našim rukama”, u kom Društvo istraživača “Vladimir Mandić – Manda” učestvuje kao resursna organizacija, ispred Ministarstva omladine i sporta, nakon konsultativnog procesa i objavljivanja nacrta Nacionalne strategije za mlade, došlo je na red i promovisanje iste. “Istraživači” u okviru promocije organizovali su ovih dana javne događaje u okolnim opštinama (Koceljeva, Ub, Lajkovac, Mionica, Ljig), koji su za cilj imali da okupe što više mladih i pokažu im da su i oni jako važan deo društva i da se velika pažnja mora posvetiti njihovom razvoju, budućnosti i uslovima u kojim žive.

Sve grupe “Istraživača” su u okviru javnih događaja predstavile svoje aktivnosti, zajedno sa lokalnim omladinskim organizacijama.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…