komoralogo.jpgNa jučerašnjoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije za potpredsednika izabrana je dosadašnja predsVdnica RPK valjevo, Vidosava Džagić, koja je obavljala tu funkciju u periodu od 2001. godine do početka 2008. godine, u Komori koja pokriva područje Kolubarskog i Mačvanskog okruga, sa 14 opština, 3500 preduzeća i preko 18000 preduzetnika, saopšteno je danas iz službe za informisanje RPK Valjevo.

U saopštenju se dodaje i da je RPK Valjevo u tom periodu realizovala brojne uspešne projekte koji se odnose na kreiranje povoljnijih opštih uslova za razvijanje biznisa, ali i pružanje konkretne pomoći u procesu poslovanja pojedinim sektorima privrede i konkretnim preduzećima i preduzetnicima. Vrlo vidljive bile su promotivne i marketinške funkcije Komore u prezentaciji sopstvene privrede, kao i u privlačenju potencijalnih stranih i domaćih investitora. Organizovani su brojni sajamski nastupi u zemlji i inostranstvu, posete privrednih delegacija i trgovinskih misija, započeti projekti međunarodne privredne saradnje, pripremljeni brojni elektronski i štampani promotivni materijali, a uspostavljena je i nova, znatno funkcionalnija, internet prezentacija Komore.
Novi predsednik RPK Valjevo, Zoran Marković, direktor preduzeća “Stari grad” Šabac, izabran je na sednici Skupštine RPK Valjevo održanoj 14. marta 2008. godine.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…