infakt__frame.jpgOpština Valjevo jedna je od retkih u Srbiji koja je ozbiljno pristupila problemu rešavanja pasa lutalica. Objekat za smeštaj pasa, zgrada ambulante i karantin za pse u novom azilu u Zlatariću su završeni.Uskoro se očekuje i popunjavanje njegovih kapaciteta.
Zahvaljujući angažovanju sadašnjeg rukovodstva opštine Valjevo i svih nadležnih službi, na pomolu je rešenje višegodišnjeg problema grada.

Optužbe upućene na račun nemarnosti i neodgovornosti sadašnje lokalne vlasti, kada je u pitanju rešavanje problema pasa lutalica, očigledno su samo deo predizbornog folklora onih koji za vreme svog mandata nisu ni pokušali da izgrade azil za pse. Čak i kada su bili u prilici da učestvuju u rešavanju ovog problema, zbog čega su im između ostalog građani i dali poverenje, izabrali su da ne učestvuju u radu opštine i njenih organa. O čijoj se onda orgovornosti radi? Onih koji su nešto uradili ili onih koji su pod neveštim opravdanjem nelegitimne skupštine izbegli svaku vrstu odgovornosti.

Azil za pse u Zlatariću nije fatamorgana, već nov, savremen objekat za smeštaj pasa u koji će uskoro biti smeštene i prve lutalice.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…