mladi.jpgDanska Ambasada u Srbiji u saradnji sa ISAC fondom i Evropskim pokretom u Srbiji raspisala je konkurs pod nazivom Upoznaj Evropu u Danskoj. Cilj konkursa je da se omogući da 50 učenika iz Srbije provedu sedam dana u Danskoj i upoznaju se sa kulturom i običajima jedne evropske države, ali i da se druže sa danskim vršnjacima. Boravak predviđa posetu raznim državnim i obrazovnim institucijama u Danskoj, kao i različite zabavne sadržaje koje će organizatori pripremiti. Smeštaj u Kopenhagenu i organizaciju boravka obezbeđuje Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Danske.

Pravo učešća na konkursu imaju učenici III razreda srednjih škola iz cele Srbije. Prioritet će imati oni kandidati koji do sada nisu putovali u inostranstvo ili nemaju pasoš. Podaci o dokumentaciji potrebnoj za konkurisanje biće oglašeni na www.isac-fund.org i www.emins.org, a prijave će se podnositi isključivo poštom na adresu: ISAC fond (za konkurs: Upoznaj Evropu u Danskoj), Kapetan Mišina 5, Beograd.

Konkurs je otvoren do 8. februara 2008. godine. Sve dodatne informacije biće oglašene na www.isac-fund.org i www.emins.org.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…