m4.jpgU jednom delu ulice Jakova Nenadovića već nekoliko meseci zbog loše urađene kanalizacione mreže meštani imaju problem sa svakodnevnim izlivanjem fekalija po ulici i dvorištima. Kako su nam rekli prilikom dolaska naše ekipe na teren, brojne su adrese na koje su se obraćali i tražili da im se problem reši.

Za put koji je nekada spajao Jakova Nenadovića ulicu i Koste Andrića kažu da je imala čvrdstu podlogu, a da je nakon izgradnje kanalizacione mreže višak zemlje samo razgrnut po putu pa je sada gotovo nemoguće proći od blata. Pored toga što kroz improvizovani kanal svakodnevno teku fekalne vode i razlivaju se po putu koji koristi veliki broj meštana i dece, sve je veći i strah od zaraze.

Sa meštanima je danas razgovarao i direktor Gradske direkcije Milan Matić, koji je upoznat sa problemom i od koga je između ostalog zatraženo i da se pokrene odgovornost za izvođača radova i nadzorni organ zbog loše izvedenih radova.

Milosavlejvić napominje da su prošle godine u MZ Krušik urađene samo dve ulice takođe planirane programom izgradnje u 2005. godini i to Rudnička u dužini od 300 metara i Šabačka sa.

U ovoj godini u planu komunalne gradnje u MZ Krušik opet nema trotoara u ulici Save Vujanovića i Milosavljević podseća na saobraćajnu nesreću koja se već desila u ovoj ulici.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…