dzez trio.jpgNovogodišnji koncert Gudačkog kvarteta “MISS” biće održan u ponedeljak 24. decembra od 20 sati na velikoj sceni Doma kulture, najavile su članice ovog jedinstvenog kvarteta. Prošlogodišnji veoma uspešan nastup pred novu godinu proglašen je za kulturni događaj što je i bio povod ponovnoe organizacije koncerta u saradnji sa Domom kulture.

Gudački kvartet “MISS” čine četiri vrhunske mlade umetnice iz Valjeva koje su obrazovanje stekle kod najrenomiranijih domaćih i svetskih profesora, a sada su i same vrsni pedagozi – mr Suzana Radovanović (violina), mr Snežana Stevanović (violina), Milena Martinov (viola) i Irina Vasiljević (violončelo). Za kratko vreme “MISS” je obezbedio, po svemu, respektabilnu poziciju na muzičkoj sceni Srbije, beležeći zapažene nastupe u beogradskim galerijama SANU, “Artget” i “Progres”, kao i na Kolarčevom narodnom univerzitetu, dok je njihov Novogodišnji koncert održan prošlog decembra u Domu kulture «Valjevo» proglašen za najvredniji kulturni događaj 2006. godine u našem gradu.
Na predstojećem nastupu pred svojim sugrađanima, “MISS” će se predstaviti interpretacijom dela Gunoa, Dvoržaka, Britna i Obrea.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…