infakt__frame.jpgRadnici HK Krušik vrlo brzo ponovo će moći da koriste zdravstvene usluge u okviru svoje ambulante, rekao nam je Miša Mandić, potpredsednik Udruženja građana i sindikata Pobeda za Valjevo. Mandić je dodao i da to neće biti u dosadašnjem obimu, ali da će u skladu sa brojem radnika u Krušikovoj ambulanti biti pružena adekvatna zdravstvena zaštita zaposlenima.

Krušik je bio, ali će i biti vodeća fabrika namenskie industrije, bez obzira na izjave nedobronamernih i skeptika, tvrdi Mandić naglašavajući da će već naredne godine Krušik se vratiti na nivo zlatnih 80-tih.

Mandić je najavio i izgradnju kovačnice i rekao da su sredstva za tu namenu već obezbeđena, a da će se sa njenom izgradnjom i opremanjem moći da zaposli bar 100 novih radnika.

Mandić je u ime udruženja metalaca Srbije pozvao radnike i zaposlene u preduzećima da potpišu peticiju kojom će se tražiti usvajanje predloga Zakona o izmeni Zakona o radu kojim bi se pružila veća zaštita radnik i njihovih prava u oblasti zapošljavanja.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…