infakt__frame.jpgDana 29. oktobra ove godine nad oštećenim Aleksandrom R. iz Valjeva ispred njegove kuće izvršeno je krivično delo razbojništva tako što su dva maskirana NN izvršioca oštećenog sačekali, udarcima oborili na zemlju i iz džepova oduzeli mobilni telefon, 100 evra i oko 6500 dinara, sve u vrednosti od oko 30.000 dinara. Sledećeg dana, pripadnici kriminalističke policije rasvetlili su ovo delo i utvrdili da postoji osnovana sumnja da su ga izvršili Boris M. (1985) i Saša P. (1987) , oba iz Valjeva.

Istog dana izvršeno je krivično delo razbojništva u STR”Mak” u Valjevu. na taj način što je izvršilac uz upotrebu noža i pretnje od radnice oduzeo novac u iznosu od 32.000 dinara i udaljio se u nepoznatom pravcu. Dana 31. oktobra lišen je slobode i određena je mera zadržavanja Željku S. (1975) iz Valjeva zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Lišena je slobode i određena je mera zadržavanja Maji M. (1975) iz Valjeva zbog postojanja osnovane sumnje da je 18. septembra ove godine u obdaništu “Naša radost” u Valjevu, uz upotrebu fizičke snage i pretnju špricem, izvršila krivično delo razbojništva nad spremačicom, kojoj je oduzela novac u iznosu od 1.000 dinara.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…