infakt__frame.jpgVlade Srbije usvojila je predlog rekonstrukcije Privremenog organa opštine Valjevo nakon odluke DS da učestvuje u radu lokalne samouprave. U radu Privremenog organa do izbora učestvovaće Aleksandar Ranković i Radivoje Milutinović iz DS, dok će narodnog poslanika iz G17 plus Aleksandra Gajića, zameniti član te stranke Dragan Stojanović. Iz Nove Srbije član Prtivremenog organa biće i dalje Slobodan Vasiljević, dok će na mestu predsednika Privremenog organa ostati Željko Gavrić iz DSS.

Ovo je inače treća rekonstrukcija privremenog organa od decembra prošle godine. Sada se mogu očekivati i nove promene direktora JP i ustanova čiji je osnivač opština, a već se govori da će DS pripasti mesto načelnika Opštinske uprave, direktora Direkcije za izgradnju grada i još nekoliko direktorskih mesta. Za poslednjih pet meseci Privremeni organ već je promenio 11 direktora, a najkraći direktorski staž bio je dva meseca.

Kada će biti lokalni izbori i kada će konačno valjevski parlament početi da radi u punom sastavu još uvek nije izvesno jer se kao mogućnost održavanja izbora pominje proleće, pa čak i septembar 2008.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…