infakt__frame.jpgVeć nekoliko godina svakog prvog četvrtka u mesecu u prostorijama MZ Krušik na petom puku tokom pre podneva patronažna služba Doma zdravlja zainteresovanim meštanima meri krvni pritisak, nivo šećera u krvi i težinu. Ovakav vid kontrole uglavnom starijeg stanovništva ove mesne zajednice ima veliki značaj, jer kako kažu u patronažnoj službi mnogi i nisu znali da imaju povišen nivo šećera, te im ovakav vid kontrole omogućava započinjanje lečenja na vreme.

Krajnji rok koji je Krušik odredio istoimenoj MZ da može da koristi je 6. oktobar, ali je ipak kompromisno rešenje nađeno u dogovoru predstavnika Krušika, opštine i MZ. Iako zvaničan papir još uvek nije stigao u MZ, Milivojević kaže da će ova najveća gradska MZ nastaviti da koristi ove prostorije i dalje.

Milivojević kaže da postoji i priča o promeni namena prostora što prema njegovom mišljenju ne bi trebalo da se desi i da je predlog MZ da se velika sala i dalje koristi za svoje namene, da se mala sala adaptira u ambulantu, a najmanja kancelarija i dalje ostane to isto.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…