infakt__frame.jpgU nedelju, 30. septembra 2007.godine na stazi Valjevo – Divčibare preko Rajkovića, biće održana biciklistička trka revijalnog karaktera pod nazivom „Velika nagrada Valjeva 2007“ koja će okupiti najbolje mlađe kadete, kadete i žene iz svih klubova sa teritorije Srbije. Sve kategorije će voziti zajedno sa startom na Gradskom trgu kod Hotela “Narcis“ u 10.00 časova i ciljem kod Doma zdravlja na Divčibarama oko 12 časova.

Organizator ove trke BK „Boba“ iz Valjeva izražava zahvalnost svim sponzorima i SO Valjevo kao generalnom pokrovitelju ove manifestacije i uverenje da će trka imati veliki značaj u popularizaciji i razvoju biciklističkog sporta na našem prostoru, koji je uvek bio čuvar tradicije ovog sporta i rasadnik talentovanih biciklista.

Od ostalih aktuelnosti iz biciklizma treba napomenuti da je ekipa valjevskih kadeta prošle subote učestvovala na trci „Golija 2007“ koja je vožena od Požege preko Ivanjice do Desića ukupne dužine 80 kilometara i da su mladi biciklisti „Bobe“ ostvarili zapažen plasman i nove bodove u Ligi Srbije. Nikola Arsić (1992) je zauzeo šesto mesto, dok je Nikola Zarić (1991) bio sedmi.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…