infakt__frame.jpgČlanovi Opštinskog veća na današnjoj sednici, prihvatili su bez primedbi izveštaje o radu za predhodnu godinu: Televizije Valjevo, Radio Valjeva, Doma kulture, Omladinskog centra, Kulturno prosvetne zajednice i valjevskog «Abraševića».
Osim toga prihvaćena je izmena i dopuna programa poslovanja JKP Valjevo za 2007. godinu, čime su prihodi ovog preduzeća povećani za milion i po dinara. U pitanju su sredstva iz opštinskog budžeta koja su opredeljena zbog poslova poverenih ovom preduzeću i troškova angažovanja zaposlenih na realizaciji projekta toplifikacije.
Na današnjoj sednici prihvaćen je i program rada Narodnog muzeja Valjevo za tekuću godinu, dok je druga tačka dnevnog reda koja se odnosila na razmatranje izmena i dopuna programa poslovanja JKP «Polet» za 2007. godinu, skinuta sa dnevnog reda. Umesto predhodno planirane dobiti od 2,4 miliona dinara, ovo preduzeće je u svom izveštaju iskazalo gubitak od oko 7,5 miliona dinara zbog izvršenja sudskih presuda. Članovi Opštinskog veća zaključili su da «Polet» kao preduzeće koje naplaćuje redovno svoje usluge, za sledeću sednicu u dopunskom izveštaju predloži mere za prevazilaženje ove situacije i obrazloženje na koji način će nadoknaditi gubitak.
Današnjoj sednici, kojom je precedavao zamenik predsednika opštine Valjevo Zoran Ilić, prisustvovalo je 8 članova Opštinskog veća.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…