infakt__frame.jpgU skladu sa Odlukom o budžetu Opštne Valjevo za 2007. godinu raspisan je konkurs za dodelu sredstava kojima će se finansirati projekti NVO koji su od interesa za Opštinu Valjevo.
Finansijska sredstva Opštine Valjevo i ove godine opredeljena su u iznosu od milion dinara.

Opština Valjevo neće finansijski podržati aktivnosti vezane za putovanja, studije ili učešće na konferencijama, inicijative usmerene na stvaranje profita, čisto istraživačke projekte kod kojih nije jasno kakvu će direktu korist imati šira zajednica, političke i stranačke organizacije, sekte, vladine organizacije ili institucije (škole, MZ i sl.), organizacije koje zagovaraju netolerantnost i nasilje, kupovinu medicinske opreme ili medicinske usluge, humanitarnu pomoć i kupovinu robe koja će se deliti korisnicima, samo na predavanja stručnjaka i organizacije koje nisu sa teritorije opštine Valjevo.

Prijave za konkurs podnose se na pisarnici Opštine Valjevo, a od dokumentacije neophodno je dostaviti dokaz o registaciji Udruženja koji ne može biti manji od godinu dana, kratak opis organizacije sa informacijama o prethodno realizovanim projektima, ukoliko ih ima, projekat kojim organizacija konkuriše za dodelu sredstava uz razrađen finansijski plan projekta i preporuke.

Konkurs će biti otvoren 30 dana od dana objavljivanja. Možete ga naći i na zvaničnoj prezentaciji opštine Valjevo, www.valjevo.org.yu, na veb strani posvećenoj NVO.
Komisija opštinskog veća za društvene delatnosti odluku će doneti u roku od 15 dana od dana isteka konkursa.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…