infakt__frame.jpgU MZ Krušik kao jednoj od najvećih gradskih MZ brojni su komunalni problemi koji se godinama u nazad ne rešavaju. Rešetka koja je pukla na početku ulice Save Vujanović popravljena je nakon sedam dana, ali tako što je samo jedan deo presut asfaltom. Problem je tako samo na kratko saniran jer su i ostali delovi rešeke pred pucanjem. Ovoga puta naša ekipa bila je u ulici Koste Andrića u delu naselja gde je ova ulica strma, ima krivinu koja je gotovo pod pravim uglom i nepregledna, a najveći problem je kišna kanalizacija.

Problem koji se javio u MZ Krušik, a na koji se već godinu dana upozorava je što na Kličevačkom groblju više nema mesta za sahranjivanje. I pored dobre volje meštana da plaćaju održavanje i zakup grobnih mesta kao što je to na Novom groblju odgovora od nadležnih nema. Jedini odgovor na dopis MZ o otkupu nove parcele bio je da ga otkupi MZ.

Kličevačko groblje inače je jedno od najstarijih u Valjevu i prema nekim podacima nastalo je još 1850 godine. Za 30-tak ari koje je moguće otkupiti za proširenje groblja MZ neme sredstva i postavljaju pitanje kako je otkuipljena parcela za proširenje gradskog groblja od strane opštine, a ne MZ Gradac.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…