infakt__frame.jpgU cilju poboljšanja privredne saradnje između zemalja Skandinavije i Republike Srbije, Privredna komora Srbije u saradnji sa Kompanijom North – Ren Trade, otvara predstavništvo Privredne komore Srbije za zemlje Skandinavije sa sedištem u Oslu. U RPK Valjevo danas je održana i prezentacija Predstavništva Privredne komore Srbije za zemlje Skandinavije i Kompanije North-Ren Trade.

Privredna saradnja Republike Srbije i skandinavskih zemalja do sada nije bila na potrebnom nivou. Ovo područje sa preko 40 miliona stanovnika predstavlja potencijalno tržište za kvalitetne proizvode i usluge iz Republike Srbije, a naša zemlja je posebno atraktivno tržište za skandinavske zemlje u sektorima energetike, infrastrukture, bankarstva i sektora zaštite životne sredine.

Osnovni cilj otvaranja predstavništva je upravo povezivanje tržišta zemalja Skandinavije i Republike Srbije, odnosno izvoz naših proizvoda na području Skandinavije i investicione mogućnosti kompanija i Skandinavije na području Srbije.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…