infakt__frame.jpgNarednog vikenda, 2. i 3. juna na Divčibarama će biti održana tradicionalna manifestacija “Beli narcis” pod pokroviteljstvom Opštine Valjevo. Kulturno-prosvetna zajednica Valjevo i MZ Divčibare pripremili su sadržajan program kako bi ova manifestacija sa tradicijom dužom od četiri decenije, posetiocima pružili zaista lep provod.

Centralna manifestaci ja je 2. juna na prostoru isperd hotela Maljen. Program će početi od 10. 30 sati, a prvenstveno je namenjen za najmlađe.

Ovogodišnji izbor za Mis Belog narcisa nešto je u izmenjenom predstavljanju devojaka.

U pratećem programu prvog dana predviđeno je predavanje o Narcisu, recital i izložba fotografija sa temom Divčibare fotografa Miroslava Jeremića. Biće organizovan i jedan mini Eko sajam ljubitelja prirode. 3. jun rezervisan je za obrazovno-turističku maniefstaciju Lekovitim stazama valjevskih planina. Pored izložbe lekovitog bilja, crteža, aranžmana i domaće radinosti predviđen je i recital, predavanje o Zovi, šetnja i branje lekovitog bilja, kao i dodela nagrada za najboljeg berača, dečji crtež i najbolji maturski rad o lekovitom bilju učenika Poljoprivredne škole.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…