infakt__frame.jpgU petak 25. maja od 21 sat u Domu mladih u Lajkovcu održaće se rok-koncert grupe Neverne bebe. Zahvaljujući opštinskoj dotaciji, cena ulaznice je simboličnih 150 dinara.

Ovo je samo jedan u nizu atraktivnih događaja u organizaciji Kulturnog centra. Nedavno je odigrana predstava Ateljea 212 “Džepovi puni kamenja” sa Nenadom Jezdićem i Nebojšom Ilićem, a pre toga “U Edenu na Istoku” u režiji Nikole Đurička. O glumačkoj profesiji sa mladim Lajkovčanima razgovarao je Valjevac Nebojša Milovanović. U saradnji sa Gradskom bibliotekom organizovane su književne večeri Svetlane Velmar Janković, Milosava Tešić, Miirjane Bobić MojsiloviĆ, Mihaila Pantića i Sanje Domazet. Likovne izložbe imali su Valjevac Zoran Andrić i Ubljani Mile Petrović i Bata Mušicki. Poslednji koncert u Domu mladih priredili su Gale i Najda, nekadašnji vokali Kerbera i Smaka.

Pod sloganom “Samo su deca uspesi naši-na njima ostaje svet” u petak 25. maja u 16 sati u Kulturnom centru u Lajkovcu počinje Treći festival muzičko-scenskog stvaralaštva dece. Organizator festivala je Dečji vrtić Leptirić iz Lajkovca, a predstaviće se vrtići iz Uba, Mionice, Ljiga, Malog Zvornika, Šapca, Osečine i Cetinja muzičko-scenskim koreografijama, horskim pesmama, baletskim i folklornim igrama.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…