infakt__frame.jpgSavet za žensko preduzetništvo RPK Valjevo osnovan je 2006. godine sa namerom da poboljša položaj žena na regionalnom nivou podsticanjem dugoročnog uspeha poslovnih žena i ženskog liderstva u svim oblastima rada i stvaralaštva, a danas je u maloj sali SO održana druga Sednica Saveta za žensko preduzetništvo na kojoj je usvojena i Strategija plana Saveta.

Savet za žensko preduzetništvo daje podršku kreativnom razvoju biznisa, informatičkom osnaživanju i povezivanju. transparentnosti, prijateljtvu i međusobnoj saradnji.
Savet okuplja žene preduzetnice koje nalaze zadovoljstvo u kreativnom radu i osmišljavanju posla. Istovremeno, radi i na promociji ženske preduzetničkeinicijative, edukuje članice kako da unaprede svoj biznis i nastoji da im obezbedi finansijsku i promotivnu podršku.

Od članica se očekuje potpuna posvećenost poslu kojim se baveinovativnost, svestranost, druželjubivost i kooperativnost. One su odgovorne za zajednicu u kojoj rade i doprinose razvijanju i širenju preduzetničkog duha na području regije.
Savet za žensko preduzetništvo obezbeđuje i podstiče povezivanje sa sličnim mrežama za žene, ne samo na regionalnom području, nego i u Evropi i svetu.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…