infakt__frame.jpgTender za odabir izvođača radova za pokrivanje bazena u petnici je završen, ali zbog nepotpune dokumentacije nijedna od tri prispele ponude nije zadovljila kriterijume koje je gradska Direkcija propisala, tako da će postupak biti ponovljen, rekao je Miroslav Burmazović, direktor direkcije za urbanizam i izgradnju Valjeva na današnjoj konferenciji za novinare. On je nedavno boravio i u Sloveniji gde je imao priliku da se susretne sa predstavnicima firme koja a izrađuje balone, ali i na terenu da se uveri kako to izgleda.
Prednost petničkog bazena je što je voda topla i što bi mogla da se koristi i za zagrevanje samog balona.

Narednom tenderu prethodiće manja javna nabavka koja će podrazumevati idejno rešenje i predračun,, kaže Burmazović, a nakon toga ponovo će biti raspisan tender, pa bi balon mogao biti urađen ovog proleća. Da ne bi bilo zabune zbog toga što predstoji letnja sezona kupanja, Burmazović je naglasio da se balon demontira za nekoliko sati.
Direktor “Vodovoda” Dragan Lukić je u Sloveniji imao kontakte sa predstavnicima kompanije “Esotech” koja radi projekat korišćenja linije bio-gasa u Postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda u Goriću.

Tokom boravka u Sloveniji bilo je i nezvaničnih razgovora sa predstavnicima Gorenja o mogućnostima proširivanja ove fabrike.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…