infakt__frame.jpgUdruženje Anđeli čuvari u okviru koga je kreativna radionica ‘’Pinokio’’ može se pohvaliti brojnim rezultatima humanitarnog rada i mnogobrojnim aktivnostima kojima su se bavili u protekloj godini, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Hotelu Grand.
Samo u ovoj godini preko ovog udruženja realizovana je humanitarna pomoć u vrednosti od 170 000 €.
IZJAVA
Tradicionalna manifestacija ’’Novogodišnja bajka’’, i ove godine, održaće se 28 decembra u 18 časova, u Valjevskom Domu kulture. Ovogodišnja Novogodišnja bajka, obuhvatiće 1520 mališana iz svih ranjivih kategorija kojima je ovo retka prilika da da uz bogat zabavni program,od Deda mraza dobiju novogodišnji paketić. Decu će pored predstave i nastupa malih pinokijevaca, zabavljati poznati pevači Zorana Pavić i Ivan Gavrilović.
IZJAVA
Protekle godine udruženje Anđeli čuvari je zahvaljujući brojnim sponzorima podelilo 1032 novogodišnja paketića za mališane.Ovog puta broj je povećan za preko 500 dece, a novitet je to što će u Novogodišnjoj noći paketiće dobiti mali bolesni mališani koji se te noći zateknu dečijoj hirurgiji i dečijem odeljenju Valjevske bolnice.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…