infakt__frame.jpg
U ZC Valjevo i ove godine je održana Škola porodiljstva “Akademik Vojin Šulović”. Tema kursa bila je “Savremeno vođenje porođaja”,a obuka je trajala od 3 do 9 decembra. Danas je održana završna svečanost povodom zatvaranja škole i uručeni su sertifikati.
Cilj škole, bio je, da se, teorijski i praktično, obrade ključni problemi akušerske prakse, prikazom najaktuelnijih stavova iz relevantne savremene stručne literature i edukovanjem polaznika ,kako bi ih primenjivali u svakodnevnom radu.

Ginekološko akušersko odeljenje bolnice u Valjevu predstavlja jedno od najmodernijih,najorganizovanijih i najopremljenijih odeljenja u Srbiji, a pruža i odlične uslove za kvalitetno odvijanje ovog vida nastave.
Polaznici ovog kursa će se kvalifikovanije i sigurnije baviti ovim odgovornim i teškim porodiljskim zanatom koji može preći u umetnost ,a nikada se ne može izučiti do kraja.

Predavanja istaknutih stručnjaka i profesora naših medicinskih fakulteta sluša deset polaznika iz Republike Srpske, Crne Gore i Srbije.

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…