infakt__frame.jpgU poslednje vreme rad seoskih ambulanti je intenzivniji.
Ovakav rad ima za cilj da približi i olakša našim sugrađanima zdravstvenu zaštitu, samim tim što je u nekim ambulantama obezbeđeno stalno prisutvo lekara, a u ostalim ambulantama su dolasci lekara intenzivniji.
IZJAVA
Ovom prilikom nadležni pozivaju meštane da prenesu kartone iz Doma zdravlja u svoju ambulantu , kako bi brže i lakše došli do lekara, bez gužve i čekanja.Neophodno je i da se svi pacijenti, koji se leče u Valjevsko Domu zdravlja, odluče za izabranog lekara. Može se birati bilo koji lekar iz Opšte službe ili Doma zdravlja, bez obzira na to da li su zaposleni ili ne.Naravno, u hitnim slučajevima pacijentima će svakako biti ukazana pomoć. Izabrani lekar bira se na godinu dana.
IZJAVA
U Poćuti i Gornjoj Kamenici ambulanta je otvorena radnim danima, svakog prepodneva.Ambulanta u Divcima radi četiri dana utorkom, sredom, četvrtkom i petkom, kao i ambulanta Stave. Ambulanta u Leliću radi utorkom,četvrtkom i petkom, a u Brankovini ponedeljkom, sredom i petkom.Ponedeljkom i sredom otvorena je ambulanta u Leskovicama, a utorkom i četvrtkom u Goloj Glavi. U ambulanti u Iverku lekar dežura ponedeljkom, u Pričeviću i Miličinici sredom, a u Dračiću četvrtkom.

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…