infakt__frame.jpgProblemi jednog broja stanara u ulazu broj 9 u naselju Oslobodioci Valjeva traju gotovo deceniju i po, a stvara ih žena koja živi na petom spratu i koja je zbog svoje bolesti pod nadzorom socijalne službe, ali stvari često izmiču kontroli. Tokom jučerašnjeg dana u svom stanu ostavila je otvorene slavine, a zbog velikih oštećenja na vodovodnim i kanalizacionim cevima, voda je prodrla u stan ispod, pa čak i u stan na trećem spratu.

Trenutno je 8 stanova bez vode jer se čeka majstor da izvrši popravku u stanu na petom spratu. Stanari ne kriju svoje nezadovoljstvo jer kako kažu samo žele da žive mirno i normalno kao i svi drugi, da protiv svoje komšinice nemaju ništa protiv, već da se konačno javi neko ko je nadležan da problem reši. Jutrošnja poseta Centru za socijalni radnije se završila neuspešno.

Pored problem sa poplavama koje se bezmalo dešavaju i dva puta godišnje, stanari ukazuju i da se boje požara.

Brojne su adrese na koje su se stanari obraćali. Što pojedinačno, što zvanično predsednici kućnih saveta u ime stanara. Brojni su dopisi poslati, ali su bez odgovora. I tako prođe više od deceniju, a problemi sa poplavama ili stah od požara i dalje traju. Oni samo pitaju, dokle i kada će početi da žive kao sav normalan svet_

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…