infakt__frame.jpgU cilju da se romska populacija uključi aktivnije u sve institucije društva, OO G17 plus potpisao je predugovor o saradnji i razumevanju sa romskom organizacijom Sloga. Politička koalicija Sloga nastala je pre nešto više od godinu dana i čine je 4 političke stranke, više od sto NVO i 500 pojedinaca.

Interes političke organizacije Sloga prema rečima Zlatka Kostadinovića je u uključivanju roma u sve svere života.

Kostadinović je pozvao i sve poslodavce koji imaju potrebu da zaposle radnike i koji žele da to bude rom da se jave u kancelariju koja će u tom slučaju biti posrednik.
U nastavku konferencije za novinare, Aleksandar Gajić je govoreći o radu ministarstva finansija rekao da u odnosu na evro naša valuta jača i da je to pre svega zahvaljujući čvrstoj poreskoj i fiskalnoj politici ministarstva finansija. Zbog toga će suficit i budžetiu moći da se transferiše lokalnim samoupravama početkom naredne godine, a valjevo bi u tom slučaju moglo dobiti oko 415 miliona.

Gajić je na današnjoj konferenciji za novinare izrazio sumnju u zakonitost rada lokalne skupštine, što može biti razlog da se ne uvode privremene mere.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…