infakt__frame.jpgPolicijski službenici odeljenja kriminalističke policije su 22. septembra lišili slobode i doneli rešenje o zadržavanju Dejanu B. (1983.) i Marku S.(1984.) iz Valjeva, Dejanu S. (1987.) iz Babine Luke opština Valjevo i Bojanu G. (1987.) iz Užica, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga i krivično delo prinude, saopšteno je danas u Policijskoj upravi Valjevo.
Osumnjičeni se terete da su u poslednja tri meseca organizovano prodavali opojnu drogu heroin, a 18.09.2006. godine su upotrebili silu i pretnju i naneli lake telesne povrede Marku I. i Jordanu T. iz Valjeva u nameri da ih prisile da za njih prodaju heroin. Svi osumnjičeni su u zakonskom roku uz krivičnu prijavu privedeni istraznom sudiji Okružnog suda u Valjevu, koji im je nakon saslušanja odredio pritvor.

Radnici kriminalističke policije su 26. septembra takođe lišili slobode i odredili meru zadržavanja Mihajlu M. (1977.) i Zorici V. (1985.) zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga jer su 23. septembra nabavili radi dalje prodaje 15 grama opojne droge heroin. Osumnjičeni će u zakonskom roku biti privedeni istražnom sudiji nadležnog suda.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…