infakt__frame.jpgPovodom nastale situacije u SO Valjevo, konferenciju za novinare danas je održao Slobodan Gvozdenović odbornik u SO Valjevo. On je rekao da su za tešku siuaciju u Valjevu odgovorni Nova Srbija i Selimir Manojlović.

Gradu je potreban razvoj i posao za armiju nezaposlenih, poručuje Gvozdenović. Na javnu izjavu Gvozdenovića da je iz Direkcije za urbanizam i izgradnju nezakonito izdvojeno 14 miliona dinara za polaganje kabla fabrici Gorenje niko od nadležnih nije reagovao pa čak ni skupština koja mora da donese tu odluku.

Osvrćući se na dešavanja sa poslednje 15. sednice SO kako je prema rečima predsedavajućeg dnevni red sednice rutinski Gvozdenović kaže:

Povodom gostovanja predstavnika političkih sranaka na lokalnim medijima Miloš Mandić bivši radnik i predsednik štrajkačkog odbora Krušika uputio je pitanja vezana za opstanak radnika Valjeva.

Na pitanje novinara da li će biti održana 15 sednica Gvozdenović kaže da on neće prisustvovati sednici i da najverovatnije neće biti kvoruma za njeno održavanje.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…