infakt__frame.jpgAtlas letnja basket liga održaće se od 21. do 28. jula na terenima UFK Valis na Petom puku, najavili su organizatori na današnjij konferenciji za novinare. Uz izvinjenj stanarima bloka Milivoja Bjelice zbog izmene u poslednjem trenutku, u Radiju 014, kao organizatoru manifestacije, ističu da ova gradska manifestacija nije nikome oteta i da će se održati u onom delu grada gde su učesnici ili posetioci dobrodošli.

Novina je i da se ekipe za učešće na ovom takmičenju mogu prijavljivati do sutra u 10 sati i da je kotizacija za sve učesnike besplatna, sem za seniore. Za prve četiri ekipe seniora koje se prijave, Pro Credit banka će obezbediti kotizaciju za učešće.

Izvlačenje parova odaviće se sutra u 12 sati u prostorijama Radija 014, a prva takmičenja u okviru Letnje basket lige startovaće od 17.30. Pored zanimljivih sportskih takmičenja u svim kategorijama, organizatori su najavili i brojne prateće sadržaje koje pruža prostor, kao što su zabavni park za decu, vožnja fijakerom, vozić i td.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…