infakt__frame.jpgKrajem juna i početkom jula, predstavnici Udruženja Anđeli čuvari boravili su u Švedskoj. Ovo udruženje inače već 6 godina sarađuje sa IHS humanitarnom organizacijom preko koje se već godinama doprema humanitarna pomoć. I ovoga puta poseta Švedskoj bila je poslovne prirode, a tokom boravka Vesna Lazić, predsednica udruženja, učestvovala je u radu Kongresa pod nazivom “Poboljšati život”.

Udruženje Anđeli čuvari u okviru svojih aktivnosti imaju u planu i realizaciju projekta Kuća mladih koja bi na jednom prostoru mogla da ponudi mladim ljudima mnoge aktivnosti. Deca su mi velika inspiracija i pokretačka snaga, kaže je Vesna Lazić i dodaje da na ovom svetu ne postoji ništa vrednije od njih i da ako su ona srećna srećni su i odrasli.

Pored dogovora o nastavku saradnje sa humanitarnom organizacijom Lajons, za ugroženi deo stanovništva čiji su objekti oštećeni u elementarnim nepogodam već su dopremljeni specijalni šatori koji će biti distribuirani preko Srvenog krsta. Tokom boravka u Stokholmu, predstavnike Udruženja Anđeli čuvari primio je i naš ambasador.

Pored posete Švedskoj, upriličena je i poseta Norveškoj, Finskoj i Danskoj.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…