infakt__frame.jpgZbog izgradnje saobraćajnica, parkinga i staza u krugu Bolnice, kao i raznih priključaka i instalacija za zgradu Grudnog odeljenja, u narednom periodu će biti otežan prilaz bolničkom kompleksu Zdravstvenog centra, pogotovo vozilima. U četvrtak 29. juna čitavog dana će biti zatvoren glavni ulaz u krug Bolnice, pri čemu se parking ispred ulaza može koristiti uobičajeno. Putničkim vozilima se u, slučaju neodložne potrebe, može ući na kapiju iz naselja Senjak, kod stadiona ZSK-a.
U subotu i nedelju će, zbog radova, biti nemoguće prići direktno Poliklinici i Hirurškom bloku, osim levo od glavne kapije, prema Prijemno-urgentnom centru.

Od četvrtka 29. juna pa do kraja jula će biti zatvoren ulaz iz Pasterove ulice prema Staroj bolnici, kroz park, takođe zbog završetka radova na Grudnom.

Zbog intenzivnih radova koji će se sprovesti u narednih dvadesetak dana, Uprava Zdravstvenog centra moli građane za pojačani oprez prilikom kretanja u krugu Bolnice, i poziva ih da prate uputstva Službe obezbeđenja Zdravstvenog centra.

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…