infakt__frame.jpgOO SRS danas je pokrenuo akciju pod nazivom “Ko hoće da zabrani pola Srbije?” Povod je bio prikupljanje potpisa pristalica G17 plus i pokretanje inicijative da se zabrani rad Srpske radikalne stranke zbog uvreda koje je na račun ministrake poljoprivrede u ostavci izrekao sa skupštinske govornice poslanik SRS Zoran Krasić. Akcija se odvijala danas na prostoru ispred diskonta Maxi, a članovi OO SRS tom prilikom delili su propagandni materijal i razgovarali sa sugrađanima.

Prema rečima Dragana Popovića, predsednika Saveta za informisanje OO SRS, ova akcija jekrenula iz Valjeva i ovo je prvi opštinski odbor koji je pokrenua takvu kampanju i izrazio nadu da će inicijativu prihvatiti i OO u drugim gradovima.

Na pitanje novinara da li će odbornici SRS prisustvovati zasedanju skupštine, Popović je demantovao glasina da radikali napuštaju vladajuću koaliciju i da je sasvim normalno da postoje oprečna mišljenaja, ali da se na kraju sednice ipak održavaju. Popović je na kraju dodao da će radikali doći na skupštinsko zasedanje, ali da niko ne može da garantuje kakav će tok imati.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…