infakt__frame.jpg1.promocija i otvaranje fancy shop
Modni detalji imaju dugu tradiciju lepog i nezaobilazan su detalj svake žene u trendu. Fensi šop brine o Vašem stilu.To je kutak gde možete pronaći detalje koji će Vas učiniti posebnim. Ovde ćete pronaći unikatne tašne, modela, boja, materijala i kvaliteta izrade kakve se mogu naći u najpoznatijim svetskim modnim centrima. Posebno se izdvaja bogat izbor nakita koji sa lakoćom otkriva Vaš senzibilitet.
Pratite svetske trendove i neka fensi bude vaš lični pečat.
2.promocija biobody cosmetics
Biobodi Paris je prva kozmetika koja se proizvodi kod nas sa visokim koncentracijamabiljnih ulja i ekstrakta isključivo prirodnog porekla po francuskoj tehnologiji i francuskim sirovinama.Pažljivim odabirom biljnih vrsta sa ekološki čistih područja ,dobijeni su značajni rezultati i postavljeni su standardi za idealnu i savremenu negu kože.U ponudi su proizvodi za sve uzraste oba pola:
IZJAVA
Ova kozmetika prati savremene trendove i medicinska istraživanja na kojima insistiraju svetske kompanije za proizvodnju medicinske kozmetike.U celoj kozmetici su precizno usklađene kombinacije i koncentracije aktivnih materija i podloge.Kolekcija se proizvodi sa minimalnom koncentracijom konzervanasa,tako da su dobijeni sveži proizvodi za sve tipove kože kao i za one osetljive.
3.godišnjica plesnog kluba RMP
4.HUMANITARNA REVIJA TREND

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…