infakt__frame.jpgU konkurenciji 483 plivača iz 24 kluba iz Srbije, Hrvatske, Mađarske i Rumunije ekipa PK “Valis” ostvarila je dobre rezultate i osvojila ukupno 5 medalja – 2 zlatne i 3 srebrne.

U sve 4 discipline u kojima se takmičila Anđelka Petrović (92.) je osvojla medalju. Dva zlata pripala su joj na 100 m slobodno i 200 m mešovito, a dva srebra na 50 m slobodno i 100 m delfin. Zahvaljujući rezultatu postignutom u disciplini 100 m slobodno (59,66) sa osvojenih 693 FINA bodova nagrađena je peharom i robnom nagradom kao najuspešnija takmičarka u svojoj kategoriji.

Odličan je bio i Stefan Zimonjić (94.) koji je na 50 m prsno osvojio srebrnu medalju, a u ostalim disciplinama zauzeo je dva četvrta i jedno osmo mesto.

I ostali plivači PK “Valis” posigli su dobre rezultate, a rezultate među prvih 10 u svojoj kategoriji postigli su: Lazar Marković (95.) (sedmo mesto), Marko Beljić (94.) (peto mesto), Dimitrije Jovanović (94.) (peto, šesto i deseto mesto), Vanja Petronijević (91.) (peto, osmo i deseto mesto) i Strahinja Antonić (91.) (deveto mesto).

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…