infakt__frame.jpgPredstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje filijala Valjevo danas su održali sastanak sa poslodavcima Kolubarskog i Mačvanskog okruga. Sastanku su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave i Regionalne privredne komore Valjevo. Nacionalna služba za zapošljavanje treba da bude servis između poslodavaca i nezaposlenih koji bi trebao da omogući smanjenje nezaposlenosti.
Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Valjevo trenutno radi na individualnom radu sa nezaposlenima što podrazumeva pravljenje strategije sa nezaposlenima. Ta strategija trebala bi da da odgovore na pitanja kako tražiti i kako naći posao.
Široka paleta finanskijskih usluga koje pruža Nacionalna služba za zapošljavanje, u protekloj godini omogućila je zaposlenje oko 500 lica na području filijale Valjevo. Prema rečima poslodavaca koji su prisustvovali sastanku ovakav način rada Nacionalne službe za zapošljavanje i saradnja sa poslodavcima trebali bi da u narednom periodu daju bolje rezultate i znatno doprinesu smanjenu nezaposlenosti.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…