infakt__frame.jpgmladicvel.jpgU akciji specijalnih snaga policije u Valjevu, nije uhapšen niko od članova porodice penzionisanog zastavnika VJ, Milorada Starčevića, kome je pretresan stan.
Milorad se od ranije nalazi na lečenju u VMA, njegova supruga Nada bila je na valjevskoj zelenoj pijaci, kćerka je udata i živi u Nemačkoj, sinove Gorana i Dejana policija je vodila u Suvodanje

Akcija specijalnih snaga policije u potrazi za Ratkom Mladićem u valjevskom kraju, kao i u samom Valjevu, gde su i građani primetili helikoptere i policijske snage. U akciji su učestvovala dva vojna i jedan policijski helikopter. Pripadnici specijalnih jedinica MUP-a pretresli su stan porodice Starčević, a potom i njihov pčelinjak u selu Suvodanje, u podnožju Medvednika. Cilj tih aktivnosti navodno je bilo hapšenje pomagača najtraženijeg haškog optuženika na dve lokacije u gradu.

Pripadnici specijalnih jedinica MUP-a pretresli su stan porodice Starčević, a potom i njihov pčelinjak u selu Suvodanje, u podnožju Medvednika, rekla je novinarima Nada Starčević. Ona je na staroj zelenoj pijaci prodavala med kada joj je javljeno da je policija u njenom stanu, u Ulici vojvode Mišića, u zgradi koja se nalazi preko puta istoimene kasarne Vojske Srbije i Crne Gore.

Policija je sa jednim od njenih sinova Goranom Starčevićem potom otišla do njihovog pčelinjaka u Suvodanju, gde su pretresli pomoćne zgrade. “Policajci su bili ljubazni, izvinjavali su se što nas uznemiravaju, rekli su da imaju nalog za pretres našeg stana i pčelinjaka”, rekla je Nada Starčević.

Bar dva helikoptera na nebu nad Valjevom pojavila su se nešto posle 9 sati. Posle više od tri sata letenja, “pomerili su se na drugu destinaciju”, ali je bilo nejasno da li je to rejon sela Pričević i Stave, gde u Bobovskim barama Ratko Mladić poseduje imanje sa velikim pčelinjakom, koje je svojevremeno kupio kao napušteno seosko domaćinstvo.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…