infakt__frame.jpgCHAMBERTRUST seal je međunarodni pečat poslovnog poverenja, alat u elektronskom poslovanju preduzeća koji omogućava kompanijama olakšan nastup na medjunarodnom tržištu. Cilj CHAMBERTRUST-a je da preduzećima podigne nivo prepoznatljivosti na svetskom tržištu i učini njihovo poslovanje konkurentnijim. Od posebnog je značaja za mala i srednja preduzeća, koja već imaju ili nameravaju da razviju poslovanje sa inostranim ali i sa domaćim kompanijama, kaže Vera Tošić, rukovodilac Centra za ekonomske odnose sa inostranstvom PK Beograd.

Pečat komorskog poverenja u poslovanju jednako je koristan za firme koje se odluče da po prvi put rade na domaćem ili medjunarodnom tržištu, kao i za kompanije koje posluju dugi niz godina, a koje žele da osvoje nova tržišta. Karakteristika ovog IT alata je da čuva prave i upotrebljive informacije o preduzećima. Izdaje se na period od godinu dana, uz mogućnost obnove, ukoliko preduzeće i dalje ispunjava tražene uslove.
-Privredna komore Beograda je prva komora na prostoru Zapadnog Balkana koja je dobila licencu za verifikaciju prijava preduzeća sa teritorije SCG radi dobijanja prava da ponesu ovaj, svuda u svetu veoma respektabilan, znak poverenja u poslovanju.

CHAMBERTRUST seal – su ustanovile: Svetska komorska mreža – World Chambers Network (WCN), Svetska komorska federacija – World Chambers Federation (WCF) i Međunarodna trgovinska komora – International Chamber of Commerce (ICC).

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…