infakt__frame.jpgSajam dostignuća privrede Kolubarskog okruga “SPREG”, koji se treći put održava u Valjevu počinje danas i trajaće do subote 29. aprila u Prvoj osnovnoj školi. Na 4.500 kvm izložbenog prostora, u dve sale i na otvorenom, predstaviće se 82 izlagača. Ovogodišnju sajamsku manifestaciju SPREG 3 otvorio je Goran Lučić, načelnik KO.

Po prvi put na sajmu se predstavlja Udruženje preduzetnika iz Osečine sa 17 privrednika i Udruženje privrednika iz Uba sa 9 izlagača. Ove godine prvi put će se predstaviti sa svojim proizvodnim programom i Holding kompanija “Krušik. Struktura izlagača je drugačija ove godine u odnosu na prethodne, jer je 70% njih iz domena usluga a ne proizvođači, što je trend svuda, a ne samo kod nas. Po prvi put na sajmu prisutni su privrednici iz Sremske Mitrovice.

Organizator sajma je Marketinška agencija “Gatti”, a suorganizatori su Regionalna privredna komora Valjevo, Opšte udruženje privatnih preduzetnika i njihovih zadruga, a generalni pokorivitelj je SO Valjevo.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…