infakt__frame.jpgOsma po redu Svetosavska trka održaće se u petak 27. januara na ulicama Valjeva, a očekuje se učešće više stotina takmičara. I ove godine trka je najavljena kao međunarodna uz učešće takmičara ne samo iz srpskih klubova, već i iz Crne Gore, Republike srpske, Moldavije i Bugarske. Svečano otvaranje Svetosavske trke je u 12,30 na Gradskom trgu, nakon čega će startovati 24 trke svih starosnih kategorija. Takmičari će trčati od starta Karađorđevom, Sinđelićevom, Pantićevom i ulicom Vuka Karadžića, a cilj je u Karađorđevoj kod Gradskog trga. Promoter trke je Snežana Pajkić, nekadašnja prvakinja Evrope. Ulice u užem centru grada biće zatvorene za saobraćaj od 11,30 do 14,30, a saobraćajna policija će usmeravati vozače na alternativne pravce.

Na Svetosavskoj trci učestvovaće i pripadnici vojske i policije u svojim uniformama. AK Metalac kao tehnički organizator uspeo je da tokom svih ovih godina napravi pravilan pristup ovoj manifestaciji i da ona svake godine bude bolja od prethode.

Ulice u užem centru grada biće zatvorene za saobraćaj će od 11,30 do 14,30, a saobraćajna policija će usmeravati vozače na alternativne pravce.
Pokrovitelj Svetosavske trke i ove godine je Opština Valjevo i Ministarstvo vera.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…