infakt__frame.jpgDS ove godine imala je izbornu godinu, afirmisan je ogranak, povećan broj članova, a saradnja sa medijima je bila korektna, ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare Milovan Marković, predsednik OO DS.
Tokom godine, Valjevo su posetili funkcioneri stranke kao i poslanici koji su imali priliku da se susretnu sa građanima i da prikupe važne podatke kako bi se formulisao politički stav.
Komentarišući lokalna zbivanja Marković je rekao da je lokalna vlast uzalud potrošila godinu i da ni sa jednim vidljivim rezultatom ne može da izađe pred građane.
Marković je i dodao da je predsednik Opštine nije radio svoj posao i pristajao je na ucene tako da se ne zna ko vlada u opštini Valjevo. Budžet je postao samo predmet političke trgovine i očekivanja su DS da predsednik opštine i Skupštine izađu pred građane i da kažu šta je prava istina i šta je predmet ucene. Marković je ocenio i da se na polju ekonomije, odnosno u privredi nije ništa uradilo.
Marković je na kraju u ime OO DS poželeo svim građanima Valjeva srećne novogodišnje i Božićne praznike uz nadu da će svako u sebi pokrenuti optimizam koji bi pomogao da se nešto pokrene u ovom gradu i da svima bude bolje.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…