infakt__frame.jpgJKP Vidrak je u ovoj godini radilo po predviđenom programu tako da je plan ovog preduzeća za 2005. godinu većim delom ispoštovan. Što se tiče zarada zaposlenih one nisu isplaćene za prvu polovinu godine ali su sredstva obezbeđena i čeka se mišljenje Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku. Prema rečima Petra Todorovića direktora JKP Vidrak urađen je plan i program za narednu godinu a ostalo je samo da Upravni odbor prihvati taj program.
U planu za narednu godinu je i proširenje pružanja usluga parkiranja na nekoliko lokacija što je predviđeno odlukom o parkiranju koja je doneta u prethodnom periodu. Što se tiče zarada za narednu godinu one će biti povećane do 9% u odnosu na isplaćene zarade u septembru mesecu ove godine.
Prema rečima Petra Todorovića u narednoj godini nije predviđeno povećanje cena usluga JKP Vidrak. Inače ovih dana Vidrak je pribavio 160 pari cipela, 100 pari zaštitnih odela i 13 ženskih jakni koje su podeljene radnicima , a ostalo je još da se nabave kožne jakne za vozače.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…