infakt__frame.jpgUdruženje Anđeli čuvari zabeležilo je uspešnu poslovnu godinu. Zahvaljujući velikoj borbi udruženja u Valjevo je ove godine dopremljeno 2 šlepera humanitarne pomoći čija vrednost prelazi 140 000 evra. Pomoć se sastojala od vredne medicinske opreme, invalidskih kolica i pomagala specijalizovanih električnih dušeka, opreme za obdaništa a podeljena je institucijama i kategorijama korisnika kojima je i namenjena.
U okviru udruženja Anđeli čuvari uspešno radi i dečja kreativna radionica “Pinokio” koja u okviru raznih edukativnih programa okuplja veliki broj mališana socijalno ugroženih porodica.
-Ono zbog čega se zaista vredi baviti humanitarnimm radom je pun srce radosti kada se vide izrazi lica zadovoljne dece posle “Novogodišnje bajke”. Manifestacija “Novogodišnja bajka” će biti održana, po tradiciji, u četvrtak 29. decembra u 18 časova u Domu kulture za oko 1000 bez roditelja, samohranih majki, romske dece, dece iz doma “Mihajlo Stupar”, dece sa posebnim potrebama kao i dece iz kreativnih radionica”Pinokio 1 i 2″.
Povodom manifestacije “Novogodišnja bajka” biće upriličen bogat program a za to su zaslužni plesni studio RMP, dramska družina predškolske ustanove Milica Nožica, OŠ Milovan Glišić i prijatelji udruženja Ilija Čelar i Nemanja Mirković. Tom prilikom valjevske mališane pozdraviće i predstavnici crkve i opštine a biće priređen i mali koktel.
S obzirom da je manifestacija “Novogodišnja bajka” humanitarnog karaktera ulaz će biti besplatan, jer ova deca zaslužuju mnogo više pažnje i poštovanja nego što dobijaju.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…