infakt__frame.jpgZdravstveni centar Valjevo dobitnik je nagrade Sunčani sat za 2005. godinu – najznačajnijeg priznanja u zdravstvu koju deseti put dodeljuju Klinički centar Srbije i časopis Viva.
Svečano uručenje je sutra u 10 sati u Kliničkom centru na dan osnivanja vodeće medicinske ustanove u Srbiji. Statuetu Sunčani sat primiće direktor Zdravstvenog centra prim. dr Ilija Tripković.
Nagrada se dodeljuje za stručne i naučne rezultate u zdravstvu i to zdravstvenoj ustanovi, stručnom timu (službi, odeljenju) i pojedincu. Nagrada je statueta u obliku sunčanog sata na čijem postamentu piše: “”Beleg poštovanja i zahvalnosti pregaocima u zdravstvu”, a ispod toga citat iz Hipokratove zakletve – “”U vršenju dužnosti prema bolesniku neće na mene uticati nikakvi obziri, vera, nacionalnost, rasa, politička ili klasna pripadnost “”. Priznanje je dodelio žiri sastavljen od naučnika, lekara, novinara i uglednih ličnosti.
Posle rangiranja Bolnice među četiri najbolje u Srbiji po kvalitetu zdravstvene zaštite, najnovije priznanje potvrđuje da je naš Zdravstveni centar jedna od najboljih zdravstvenih ustanova u Srbiji,stoji u saopštenju Zdravstvenog centra Valjevo.

Prikaži još ovjava iz Zdravlje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Od lečenja do rođenja beba

U ovo vreme kada se po demografskoj slici koja je katastrofalna u Srbiji, gde smo posle Dr…